Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Senaste nytt från Fastighetsbyrån

Johan Engström tillträder som vd för Fastighetsbyrån i juni månad då nuvarande vd Lars-Erik Nykvist går i pension. Han besökte nyligen Costa del Sol och de 6 kontor som Fastighetsbyrån har här. - Vi är mycket tacksamma över Johans mångåriga insatser på Swedbank. Med sin gedigna erfarenhet i boendefrågor och förståelse för kundernas behov kommer Johan spela en viktig roll i den fortsatta utvecklingen av Fastighetsbyrån, säger Christer Trägårdh, chef för Svensk bankverksamhet i Swedbank samt styrelseordförande för Fastighetsbyrån.


- Att få leda Fastighetsbyrån med sitt starka varumärke är en fantastisk möjlighet. Det är en bransch i ständig utveckling där vi har förmånen att möta kunder i deras viktigaste affär i livet, säger Johan Engström.

Fastighetsbyrån är Sveriges största mäklare även i Spanien och i Fuengirola är vi 13 personer som arbetar med att hjälpa svenskar hitta sitt spanska drömboende. Vårt kontor ligger mitt i centrala Fuengirola, vid busstationen, på huvudgatan Ramón Y Cajal.

Vårt upptagningsområde är förutom Fuengirola, även Mijas och Benalmadena. Vi söker ständigt nya objekt. Kom in till oss i Fuengirola för en kostnadsfri värdering. Just nu kan vi erbjuda ett par riktigt fina objekt. I hjärtat av Fuengirola, beläget bara några steg från stranden och på en lugn gågata finns en modern och elegant takvåning med 2 sovrum. Och om du vill bo ännu närmare stranden, med utsikt över hamnen och nära till allt! En våning med 1 sovrum och enastående havsutsikt. Maximal uthyrningspotential!

Ring oss på tel 952 470 181