Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Bistro 64 fransk bistro i La Campana

Bistro 64 är er franska bistro i La Campana där chef Brigitte styr i köket och lagar allt själv, det är hon mycket noga med så att det blir helt rätt.


Krogen har en lättsam trevlig stämning och kommer med all sannolikhet att bli en favorit hos de som bor i närområdet nu när vägarbetet till slut är avslutat. Stora svarta griffeltavlor presenterar meny och specialiteter. Vi noterar bl a Fondue Bourguignone. Denna gång provade vi gravlaxen, suveränt god serverad med potatis och en avokado/wasabi kräm.

Pilgrimsmusslor St. Jacques med cavasås. Moules frites med urgoda små franska musslor. Prova med senap till era frites, det är typiskt franskt och inte alls så dumt. Sjötunga är en favorit som serveras med mos och stekta grönsaker.

Till sommaren kommer tartar av både lax och tonfisk att finnas på menyn.

Dagens lunch kostar 12.90 € för två rätter, förrätt och varmrätt eller varmrätt och dessert, med olika rätter varje dag. Brigittes egna glasser är gudomliga med smaker som kanel, lakrits, saffran, mandel och många sorbeter.

Förutom det vi åt, rekommenderar Brigitte tallrikar att dela, och här finns kallskurna delikatesser och ostbrickor bl a. och alla andra tänkbara franska klassiker, ostron, foie gras och mycket mera.

Bistro 64 har öppet för lunch och middag. Bienvenue!
Facebook Bistro 64