Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Matglädje i Los Boliches!

Gillar du riktigt god mat, gemenskap med andra människor och sport? Då är Restaurante La Alegria värt ett besök!


Restaurante La Alegria är en matrestaurang som bjuder på en varierande meny i skandinavisk stil. Här kan du beställa specialiteter såsom varmrökt lax med rotmos, leverbiffar, schnitzel i många varianter och givetvis klassikern köttbullar, smarrig stroganoff och fräscha sallader.

Vill du njuta av en go fika beställer du hembakade kanel- och smörbullar eller en läcker smörgås med mycket gott på!

– Vi har två terrasser, en på Avenida Los Boliches 42 och den andra på Francisko Cano 35 med drygt 20 sittplatser på vardera sidan. Man kan välja sol eller skugga, säger ägaren Kari Karjalainen. Även inne i baren finns det gott om utrymme där våra matgäster kan sitta i lugn och ro.

Vidare beskriver Kari att Restaurante La Alegria är en idealisk plats för privata fester eftersom den stora salen, som rymmer upp till 90 personer, kan separeras från övriga restaurangen. Planerar man bröllop, födelsedag, dop eller något annat festligt är man välkommen att höra av sig för bokning och planering.

– Vår restaurang är inte välbesökt bara för den goda maten. Utan även för att vi gillar sport, berättar Kari, vi sänder aktuella sportevenemang via 12 stycken TV-skärmar inne i restaurangen. Stämningen är både munter och livad när våra gäster ser på exempelvis Formel 1 varannan lördag och söndag, eller de stora fotbollsmatcherna som hör till repertoaren och nu i maj Ishockey- VM.

Känn dig varmt välkommen till äkta matglädje, till Restaurante La Alegria, hälsar Kari Karjalainen med ett leende.

Tel: +34 671 867 817