Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Da Nicola lockar matälskare i Almuñécar

Da Nicola öppnade för lite mer än ett år sedan av Blaschka och Nigel. Blaschka är välkänd i Almuñecar där hon under många år lagat god mat på olika restauranger och lärt sig vad vi skandinaver tycker om att äta.


Da Nicola ligger på Avenida Europa strax intill Majuelo-parken och har fin utsikt mot borgen. Nigel är allt i allo på restaurangen och är också en mycket duktig musiker, involverad i det mesta som har med live musik att göra i Almuñecar, med undantag för klassisk flamenco.

Varje lördag kväll är det live musik på Da Nicola, musikstilar country, blues och folk spelas mest. Den duktiga, effektiva servitrisen Sami kompletterar teamet. Och maten då?

Hemlagat och vällagat till överkomliga priser. Färsk pasta med smakrika såser, klassisk alioli, bolognesa, carbonara, räkor eller kyckling i currysås samt mycket god tagliatelle med rökt lax. Bland pizzor är hawaii en favorit bland svenskar. Även glutenfri pasta och pizza finns och en äppelkaka som är helt gudomlig. En varierad barnmeny kostar 5 €.

Hemgjorda burgare på nötkött och club sandwich är andra storsäljare tillsammans med ett urval av “smörrebröd”. En favorit är “stjerneskud”, en dubbel smörgås med olika typer av fisk, perfekt att dela med någon. För köttälskare finns de populära revbensspjällen och såklart oxfilé.

Da Nicola har något för alla smaker, det kan vi garantera. Öppet för lunch 13-16 och middag 19-23 varje dag utom måndag. Glöm inte att boka bord för de populära lördagskvällarna. Välkomna!