Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Skandinavisk gourmet-vecka på To Dally Club i Nueva Andalucia

Hallå där! Jag heter Christiaan och är belgisk/flamländsk chef på To Dally Club i Nueva Andalucia. Tillsammans med min charmerande hustru Monique, som är holländsk/fransk, kommer vi att anordna en skandinavisk gourmet vecka 25/3 - 1/4 på vår restaurang.


Här kommer vi under en vecka att servera skandinaviska delikatesser och spela berömd skandinavisk musik bl a Abba, Aha m fl. Fredag och lördag spelar DJ Carlos dina favoritlåtar. Vi startar den 25/3 och avslutar med en speciell ABBA-kväll den 1/4.

To Dally Club har en oemotståndligt inbjudande dekor och miljö där du mer än gärna sjunker ner i en bekväm stol och njuter av en utsökt måltid. En smart layout erbjuder enskilda, romantiska hörnor för 2 och samtidigt större ytor för sällskap. Här finns också en behaglig, solig terrass med utsikt över den härligt, evigt gröna Las Brisas golfbana.

Christiaan är fjärde generationen restauratör och har en passion för god mat i blodet. Monique är den perfekta värdinnan som kan organisera fantastiska sammankomster och få människor att känna sig som hemma.

Läs mer på todallyclub.com