Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Malaga CF Fan Club i Fuengirola!

Är du Malaga CF fan? Visste du att du kan beställa biljetter till alla Malaga CF hemmamatcher via Malaga CF Fan Club Finland som finns i Fuengirola. Kansliet har sitt kontor på sportsbaren Refla som finns vid fritidshamnen i Fuengirola och har öppet dagligen från 15.00. Biljetterna kostar normalpris och det finns alltid biljetter att få via dem, till och med till matcher som det är svårt att få biljetter till.


Klubben anordnar även bussresor så du tillsammans med andra fans kan ta dig till och från fotbollsarenan. Bussen avgår från Fuengirola, och plockar upp andra fans på vägen från Los Boliches, Benalmadena och Torremolinos. Med på bussen finns alltid en matchvärd och bussresan kostar endast 20 euro tur och retur!

I början av april kan du se Malaga möta Atletico Madrid och Barcelona. I slutet av april möter Malaga Valencia och Sevilla. Och du får inte missa mötet i maj mellan Malaga och Real Madrid med Cristiano Ronaldo i spetsen!

Biljetter kan du beställa via malagacffanclubfinland@gmail.com eller med ett besök på klubbkansliet på Refla. Häng på och heja på ditt favoritlag!

Vi finns även på facebook: Malaga C.F fan club Finland