Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Sol Eyes ger dig friheten att kunna se

Ögonkliniken Sol Eyes som finns i både Fuengirola och Marbella är den enda nordiska ögonkliniken på Costa del Sol. Med den bästa expertisen, över 30 års erfarenhet och med den modernaste teknologin erbjuder Sol Eyes en mängd olika behandlingar för dina ögon.


Att leva och njuta av livet utan glasögon upplever många som en stor frihet. På Sol Eyes-kliniken tar vi även hand om alla kirurgiska behandlingar, från laseroperation för att korrigera brytningsfel till operationer av ålderssynthet. Våra ögonläkare har en gedigen erfarenhet från tiotusentals operationer och vår utrustning uppfyller dagens krav, vare sig det är frågan om operation av brytningsfel eller starroperation.

I samband med förundersökningen väljer vi den metod som passar dig bäst. Hos oss får du den bästa servicen och behandling av specialister. På vår klinik har vi toppmodern undersökningsutrustning med vilken vi kan hitta även de minsta avvikande detaljerna i dina ögon. Sol Eyes erbjuder de senaste behandlingsmetoderna. I sammanhanget kan nämnas SMILE som är den nyaste laserkirurgitekniken vilket innebär smidigare ingrepp samt mindre risk för eventuella komplikationer. Och lider du av torra ögon kan du få pigga och glada ögon igen genom en ”ögon spa”-liknande Thermo-flo behandling. En ny och banbrytande metod som finns endast på Sol Eyes kliniken.

Vår huvudläkare är Petri Oksman (t.v i bild), grundaren av Sol Eyes tillsammans med sin fru Erja som också arbetar på kliniken. Petri har specialistkompetenser inom ögonkirurgi och har verkat i över 20 år som ögonkirurg. Nyligen har också vi förstärkt läkarteamet med Jonathan Strauch, född i USA, men bosatt i Sverige sedan 80-talet. Jonathan är utbildad på Karolinska Institutet i Stockholm och har gedigen erfarenhet av all slags ögonkirurgi.

Patientnöjdheten är högsta prioritet hos oss på Sol Eyes. Du kan få service på svenska, finska, engelska, norska, tyska, franska, ryska och spanska. Vår klinik i Fuengirola ligger nära Feria området och i Marbella på Puerto Banus hittar du Sol Eyes mittemot hotell Pyr.

För kontakt och mer information besök www.soleyes.es