Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Specsavers: Kärlek vid första ögonkastet - Kylie Minogue lanserar sin första glasögonkollektion

Den modemedvetna popidolen Kylie Minogue visar att hon har ett öga för fashion när hon nu lanserar sin första glasögonkollektion för Specsavers.


Kylie´s kollektion är en lysande kombination av elegans och personlig stil. Den omfattar 24 par glasögon och 4 graderade solglasögon och släpptes i de 8 Specsavers butikerna i Spanien i slutet av februari. De ingår i erbjudandet som gäller 2 par glasögon med enkelslipade glas för 129 €.

Kylie beskriver själv kollektionen som modernt klassisk och pånyttfödd vintage med inspiration hämtad från olika tidsperioder med annorlunda former, strukturer och färger. Alla bågar har en slående vinklad design och ett “K” emblem för en liten touch av Kylie glamour. Hon säger att designa glasögonen har varit en fantastisk upplevelse.

“Att uttrycka sig med hjälp av glasögon är mycket viktigt och för mig personligen så älskar jag att ändra min look, att ha ett bra urval med olika stilar är något som verkligen fungerar för mig”. På Kylie´s begäran har man inkluderat flera mindre bågar, hon vet själv hur svårt det kan vara att hitta något som passar för små storlekar. De har sett till att det finns något för alla i kollektionen.

Specsavers Opticas butiker på Costa del Sol ligger i Fuengirola och Marbella.

Läs mer på specsavers.es