Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Exklusivt hos Best Home

Fastighetsbyrån BEST Home i Fuengirola har fått in ett exklusivt projekt. Det är i ett bostadsområde som heter Cortijo Chico och ligger mellan Fuengirola och Mijas Pueblo. Det tar endast 5 minuter med bil till vilken som av städerna. Till Malagas flygplats tar det bara 15 minuter.


Text och foto: Anja Erixon

Detta är ett område som är lugnt, nästan lite lantligt, men ändå nära till allt. Nyligen blev en Aldi-butik färdigställd alldeles i närheten och en Burger King har också precis öppnat, så området är i positiv expansion.

Det handlar om 29 lägenheter som är ett bankåtertag. Det innebär att det finns möjlighet att få upp till 100% finansiering. Nu är själva bostadsområdet inte tomt och ödsligt, ca hälften av lägenheterna är redan bebodda och det finns en fungerande samfällighet. Alla lägenheter har sydläge och en fantastisk vy ner mot Fuengirola och havet. De är ljusa, rymliga och välplanerade och både förråd och garage följer med när man köper.

Detta är ett unikt tillfälle så den som går i flyttankar gör bäst i att kontakta Simon Nordquist, som är ansvarig mäklare på BEST Home, snarast. Projektet har väckt stort intresse och flera av lägenheterna är redan reserverade.  BEST Home ligger på bussgatan, Avenida Ramon y Cajal 23 i Fuengirola.