Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Helicopteros Sanitarios med akuttjänst och läkarbesök på Costa del Sol

Helicopteros Sanitarios är pionjärer och ett ledande privat företag sedan 1988 med akuttjänst och läkarbesök på Costa del Sol.


Medlemskap ger gratis läkarvård i bostaden 24 tim dygnet runt och även på våra läkarmottagningar i Puerto Banús, Fuengirola och Sabinillas.

Du får snabb och effektiv hjälp av våra team som består av kvalificerade läkare, sjuksköterskor och ambulans tekniker när du behöver, vid lindriga och akuta sjukdomar, olycksfall etc. Det finns ingen begränsning av läkarbesök, man kan anlita läkare hur många gånger man behöver, inte heller någon åldersgräns.

Som medlem behöver du inte åka till vårdcentralen eller sjukhus och slipper köa i timmar på akuten. Läkaren besöker dig i ditt hem vilket är  oerhört bekvämt och lugnande. Vi rycker ut med intensivvårdsambulans, akutambulans eller ambulanshelikopter beroende på vad som behövs i ditt fall, till bostaden, arbetsplatsen, skolan, golfbanan eller var du än befinner dig inom vårt utryckningsområde, som sträcker sig från Sotogrande/Alcaidesa till Torremolinos samt de mindre orterna som Casares, Monda, Benahavis, Mijas etc.

Vi erbjuder våra medlemmar trygghet och omsorg med personlig service av bästa kvalité. När du behöver hjälp så ringer du till vår jourcentral som är öppen dygnet runt med flerspråkig personal. Årsmedlemskap finns individuellt, för par och hela familjer. Du kan också som medlem få hjälp till specialpriser med andra tjänster som specialistläkare,  sjuksköterske service, fotvård, hälsoundersökning, mammografi, röntgen m.m.

Vi har nu öppnat vårt eget sjukhus, Helicopteros Sanitarios Hospital i Marbella, vilket ligger i den byggnad där Helicopteros Sanitarios är installerade sedan flera år tillbaka, vid huvudvägen intill Puerto Banús. På detta ultramoderna sjukhus, är patienten i fokus. Här får man snabbt behandling och de senaste behandlingsformerna används för patientens bästa. Lokalerna är trivsamma och bekväma med den allra nyaste teknologin.

Vill du veta mera om vårt unika koncept för läkarvård, kontakta Gunilla och Pian på tel 638 843 693 resp. 638 843 691.