Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Svenska Skolan Marbella förbättrar sin teknik

Svenska Skolan Marbella kommer att få ett tillskott av ny digital teknik till sitt lärande. I vår strävan att modernisera lärandet så har Nordea sponsrat Svenska Skolan Marbella för att digitalisera våra klassrum. Det innebär t ex att vi fått tillgång till nya digitala projektorer samt elevdatorer. Detta för att kunna delta i interaktiv undervisning på nätet, säger rektor Fredrik Ternander.


Projektorerna förvandlar väggen till en gemensam läro plattform som sedan kan användas till att skriva på, surfa på Internet, spela upp ljud, visa bilder och mycket mer. På så vis kan pedagogerna lättare variera sina lektioner och involvera eleverna i undervisningen på ett helt annat sätt.

Både elever och lärare ser med spänning fram emot att få möjligheten att ha dessa hjälpmedel i lärandet för alla elever. Vi kommer att kunna göra lärandet så mycket mer roligt och spännande för elever i alla åldrar.

Svenska Skolan Marbella har som mål att vara “världens bästa svenska utlandsskola”. Skolan har haft en stark ökning av antalet elever och är idag fullbelagd men planerar att bygga ut inför hösten, så att dagens elevantal på 150 elever, kan utökas till stor glädje för många platssökande föräldrar.
svenskaskolanmarbella.com