Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Hej Läsare: Ett litet ansiktslyft...

VÄLKOMMEN TILLBAKA OCH GOTT NYTT 2017! Hoppas att du har haft sköna helger med mycket vila och god mat med passande dryck därtill. Och kanske en eller annan julklapp.


Av Anders Rosell, chefredaktör & formgivare

Det här första numret av Svenska Magasinet har legat på operationsbordet i mellandagarna och fått en liten smärre ansiktslyftning här och där. Vi hoppas ändå att du ska känna igen dig och gilla våra små förändringar. Ett år äldre och dags att göra lite uppdateringar och moderniseringar. Om du inte skulle gilla de, eller vill göra vågen, så får du förstås gärna tala om det för oss. Även en gratistidning ska ju hänga med i tiden. Förhoppningsvis kommer vi också att se en förändring av vårt utseende på webben under det kommande året. Vi jobbar vidare på det.

Januarinumret har mycket läsvärt och det största reportaget är om den stora skadegörelsen orsakad av det plaskande regnovädret vi hade här på Solkusten under december månad. Förödelsen uppgår till en summa av 100 miljoner Euro och många fick erfara kraftiga översvämningar – även dödsfall inrapporterades.

Under året kommer vi kunna presentera lite nya kåsörer och har som ambition att ha en växlande flora av frodiga åsiktskrönikor om liv, politik och mycket annat.

Vår nya skribent Susanna Engberg kommer att skriva om trädgårdsdesign och allt vad du behöver veta om att anlägga din egen oas i naturens olika färger och material.

Om du saknar något läsvärt i tidningen är vi idel öra och kom gärna med förslag på innehåll eller skriv själv om du känner dig manad. Och bra bilder vill vi gärna också ha. Ring eller e-posta!