Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Masmovil har mer än 4 miljoner abonnenter

Masmovil startade som en MVNO år 2006 som en del av Orange spanska nät. I April 2006 köptes Pepephone upp för 158 milj. Euro och man fördubblade antal abonnenter till ca 1 miljon. Med det senaste köpet av Yoigo för 612 milj.


Euro, läggs ytterligare 3.3 milj. mobila abonnenter till företagets nya, nationella fasta linjer, och befäster sitt anseende som en teleoperatör att räkna med. Masmovils VD Meinrad Spenger, säger att de två förvärven stärker företagets position nu som den fjärde telecom operatören i Spanien med 4,2 milj mobila
och 70.000 kunder för bredband.

Förvärven är bra för spanska företag och konsumenter tack vare Masmovils fördelaktiga priser, menar Spenger. Masmovil erbjuder just nu ADSL/FIBER och fast linje för 29 €/månad med moms inkluderad och möjlighet att lägga till mobilt abonnemang med obegränsade samtal och internet.

Pris för komplett paket med fast linje+internet+mobil från 36,89 €/månad. Just nu erbjuds också det största paketet för mobilt internet  på den spanska marknaden med 20GB och 50GB. Det mest ekonomiska datapaketet kostar från 5 €.

Masmovils erbjudanden med fokus på den utländska kundkresten och kundservice på 5 språk, engelska, finska, skandinaviska, tyska och ryska, gör företaget till en stark utmanare för de redan etablerade operatörerna i Spanien.

Det har aldrig varit lättare att byta till Masmovil. Du kan byta din fasta linje/internet utan att behöva byta ditt nuvarande nummer. Och du kan byta dina mobila linjer också och ha allt på en och samma räkning. På Costa del Sol hittar du Masmovil med svensk/skandinavisk talande personal i Fuengirola på gatan Jesus Santos Rein nr 17. Öppet måndag - fredag 10 - 17. Tel 952 666 373. Välkomna!