Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Prison Island - vad är det?

Nu har Spaniens häftigaste äventyr öppnat i Benalmádenas hamn. Prison Island är ett upplevelsecenter för alla i åldrarna 9 - 99 år, ett helt unikt fängelseäventyr som just nu sprider sig över världen.


Här välkomnas alla liten som stor. Samla dina vänner, bilda ett lag och lös uppgifterna i fängelsecellerna tillsammans. Samarbeta och ha fantastiskt kul. Allt är möjligt och kom ihåg – laget vinner alltid över jaget!

Hit kommer gammal som ung, liten som stor, företagskickoff, barnkalas, möhippan, svensexan, kompisgäng, idrottslag, skolklasser, familjer och släktträffar. Likt TV-succén “Fångarna på fortet”, handlar det om att samarbeta i lag, lösa stora och små utmaningar samt samla så många poäng som möjligt.

Prison Island är en svensk kedja som startade 2004 i Västerås och har sedan dess växt till en internationell äventyrskedja. Idag finns Prison Island etablerat i 5 länder med ett 20-tal anläggningar och har en mycket snabb fortsatt tillväxt. Prison Islands mål är att etablera minst 200 äventyrsfängelser runt om i världen.

På Prison Island i Benalmádena hamn finns café, konferensrum, en härlig solterass med utsikt över marinan och naturligtvis en massa utmanande äventyrsceller. Kort sagt allt för en oförglömlig dag. Allt är möjligt och bästa laget vinner alltid!

Adressen till Prison Island är: Puerto Marino Shopping, Plaza de la Goleta, Puerto Deportivo de Benalmádena.

Denna månad lottar vi ut 4 biljetter till Prison Island.
Ni anmäler er per mail till madeleine@svenskamagasinet.nu före
den 1 januari 2017. Biljetterna skall utnyttjas före den 31 mars.