Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Fastighetsbyrån: Frågor till Evelin Valentinsson, säljare Marbella - Estepona

Varför Spanien och Marbella? Jag älskar Marbella för klimatet. Vem vill inte vakna till strålande sol nästan varje dag. Livsstilen här är också något speciellt och annorlunda från där jag tidigare bott. Folk mer öppna och sociala, man umgås mer spontant och på ett annat sätt än vad man gör i Sverige. Det finns en stor mix av folk i Marbella vilket också gör det enklare att anpassa sig till gemenskapen i ett nytt land.


Varför Fastighetsbyrån?
Fastighetsbyrån är ett stort företag där alla anställda har en tydlig roll i organisationen. Det gör det enkelt för mig som säljare, när det finns en tydlig struktur. Jag gillar strategi och att uppnå mina mål. Jag har tidigare haft eget företag där jag har haft mycket social kontakt med kunder. Det sociala livet kring kollegor har jag saknat och det är något Fastighetsbyrån bjuder på. Det finns en väldigt bra organisationskultur i bolaget som är svårt att annars uppnå i stora bolag. Vi har roligt tillsammans och det är också viktigt för att gemensamt uppnå målen.

Utmaningar på Fastighetsbyrån?
Vi möts dagligen av utmaningar precis som i vilket yrke som helst. Min viktigaste uppgift är att matcha våra klienter med deras drömbostad, vilket så klart är en utmaning men otroligt kul och något jag brinner för. När jag flyttade hit för 5 år sedan kunde jag inte ett ord spanska och har nu lärt mig det mest grundläggande. Nästa utmaning blir att  lära mig hantera det spanska språket på en högre och mer professionell nivå, vilket också är ett av kraven hos Fastighetsbyrån.

Drömmar & Mål
Inom Fastighetsbyrån finns det tydliga mål, om vad de vill uppnå inom företaget och även personligen. Eftersom jag är en tävlingsmänniska så är mitt mål så klart att nå bästa möjliga resultat och med detta, enklare uppnå mina mål i livet. Min dröm är att kunna köpa ett eget hus i Marbella-området där jag kan bo tillsammans med min sambo och bygga en framtid ihop.