Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Reparationer med originaldelar

OEM står för Original Equipment Manufactured, helt enkelt originaldelar från din bils tillverkare. Delarna är helt nya, oftast lite dyrare och de kan ibland ta längre tid att beställa men valet är enkelt. Plåtslagare och mekaniker älskar dem för de passar perfekt och är superlätta att montera.


Linea Directa är det enda försäkringsbolaget som garanterar att OEM används vid reparationer. Tack vare ett exklusivt inköp och distributions program med de största tillverkarna, kan de garantera att originaldelar används i sitt speciella nätverk av bilverkstäder. När bilen är klar, får ni en lista på de originaldelar som använts för er loggbok. En sak mindre att oroa sig för.

Vid tidpunkten för publicering av denna text, finns det inget annat försäkringsbolag i Spanien som garanterar att originaldelar används. Vissa bolag använder eftermarknaden eller begagnade delar för att hålla nere kostnaderna för reparationer och betalar endast för originaldelar när inget annat finns att få tag på. Delar på eftermarknaden är delar tillverkade av ett annat företag än de som tillverkat ditt fordon. Det är nya delar och de bör vara nästan likadana som originaldelar. Men det kan vara möjligt att verkstaden måste göra mindre justeringar. Begagnade delar kommer från bilskroten.

Bilar som varit med om olyckor, haft motorproblem eller är gamla, har alltid fungerande delar som kan säljas vidare. Begagnade delar är ofta originaldelar. Att använda Linea Directa´s nätverk för reparationer av din bil, betyder mer än bara originaldelar. Hela reparations förloppet tas om hand om från början till slut.

Bilen hämtas på överenskommen plats och tid. Reparationerna utförs snabbt, effektivt och enligt tillverkarens specifikation. Du kan begära en ersättningsbil under tiden bilen repareras. Verkstan håller dig uppdaterad med om hur reparationen fortlöper och när bilen är färdig, levereras den till dig på en bestämd plats och tid.

Kontakta Linea Directa på tel 902 123 069 eller online www.lineadirecta.com