Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Salong La Vida skapar volym

Vera efter
Vera efter
Vi på salongen blev jätteglada att få uppgiften att göra en makeover för Svenska Magasinets räkning.


Vi började med att rådgöra med kunden om hennes idéer och beslutade att behålla längden på hennes hår för mer liv och volym samt möjligheten att sätta upp håret i olika stilar. Med hänsyn till det typiska slitage som blir under sommaren från klor, salt och värme, gjorde vi först en behandling med Olaplex.

Denna behandling är fantastiskt bra, den vårdar och reparerar strukturen i hårets fiberskikt med en unik teknik. Olaplex stärker håret och gör det möjligt för frisören att gå ett steg längre när vi behandlar ditt hår utan att riskera kvalitén när vi färgar eller bleker. Det är en unik produkt och otroligt effektiv som samtidigt förebygger skador, reparerar gamla skador och stärker håret.  Vi berättar gärna mer om denna fantastiska produkt.

Tillbaka till vår kund som ville ha en “low maintenance” färgning. Vi valde därför att färga i tre olika toner för att ge naturligt liv på djupet. Vi valde varma toner som matchade hennes hud och ögon.

För att forma frisyren,  använde vi en ny Ghd styler, som ger ett långvarigt resultat även under de varmaste dagarna i Marbella. Detta är ett underbart hjälpmedel för att skapa olika frisyrer och former, allt från vågor till glamorösa stora lockar, mer naturlig rörelse och dessutom en suverän plattång.

Om du vill få lite nya idéer eller göra en makeover inför alla helger under jul- och nyår, kom till vår mysiga salong i Aloha Pueblo där vi kan hjälpa dig med goda råd om färger och olika stilar för att lyfta fram det bästa hos just dig.

Salong La Vida erbjuder alla typer av hårbehandlingar för både dam och herr. Håruppsättningar och brudklädslar. Föning med Keratin och olika hårförlängningar. Manikyr, pedikyr, naglelförlängning i akryl eller gel. Fantastisk fransförlängning. Och glöm inte bryn och fransfärg! Ring Salong La Vida på tel 680 238 480


 
Vera före
Vera före
Vera efter
Vera efter