Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Fastighetsbyrån i Nerja fyller 5 år!

I september 2011 öppnade Fastighetsbyrån sitt kontor i Nerja vid hörnan Plaza de la Ermita/Calle Castilla Pérez, tel: +34 952 521 708, ”och där finns vi ju kvar idag”, säger Christina Bergstén, som varit med från dag ett. ”Då var vi fyra som drog igång kontoret och idag är vi 12 som arbetar här, så det har varit en fantastisk resa.”


”För två år sen märkte vi också av ett ökande intresse för Torre del Mar och områdena omkring”, säger Johan Eckervik, ”så mycket, att vi bestämde oss för att öppna ett kontor även där.” Fastighetsbyrån i Torre del Mar öppnade i februari i år och redan första månaden sålde man två villor och två lägenheter i området! Kontoret i Torre del Mar ligger vid stora torget (med kyrkan) mitt i staden, på Calle Azucena, tel: +34 951 137 316.

Fastighetsbyrån i Torre del Mar och Fastighetsbyrån i Nerja hjälper kunder som söker bostad öster om Málaga i orter/städer som  Benajarafe, Torre del Mar, Caleta de Vélez, Algarrobo, Torrox, Nerja, Frigiliana, La Herradura, Almuñécar och Salobreña. ”Vi har ca 350 bostäder till salu, så för det mesta har vi det kunderna söker. Välkomna!”, säger Christina & Johan. 


 
Christina
Christina


Johan
Johan