Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Fastighetsbyrån nu i kulturpärlan Málaga

Det har skett stora förändringar i Málaga de senaste åren och staden har förvandlats från industristad till en riktig kulturpärla. Fastighetsbyrån slog upp dörrarna till ett nytt kontor här i början av oktober under ledning av Mikaela Jonasson, Sarah Severin och Sigrid Jegleim.


Alla tre har jobbat inom Fastighetsbyrån under de senaste 4-5 åren i olika roller på andra kontor men har hela tiden haft ögonen på Malaga. För ett år sedan bestämde de sig och nu är äntligen drömmen verklighet. Malaga har verkligen allt, förutom stadskärnan med shopping, barer och restauranger, promenerar man lätt till hamnen eller till playan för att bada.

Museérna är många och kulturutbudet med musik och teater likaså. Man blir lätt uppslukad av stadens energi och stämning. Ur ren investeringssynpunkt är Malaga högintressant, om man jämför stadens  kvadratmeterpris med andra storstäder.

Och trots en rejäl prisökning ligger priserna i Malaga fortfarande en bit under andra storstäder. Utöver fastigheter i centrala Malaga, erbjuder detta kontor även Torremolinos och Alhaurin de la Torre.

Ni hittar kontoret ett stenkast från saluhallen Atarazanas och det finns flera parkeringshus i närheten. Välkomna hälsar Mikaela, Sarah och Sigrid! Tel 951 204 207