Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Tip Top Shade med justerbar pergola

Tip Top Shade har nu spansk premiär för den justerbara pergolan i aluminium från belgiska Brustor.


Detta är det ledande europeiska märket för toppmoderna utomhusmarkiser som omvandlar utrymmen utomhus till användbara miljöer och förlänger sommaren. Brustors teknologi ger en blandning mellan ett uterum och en terrassmarkis. Man har tagit vara på terrassmarkisens valmöjligheter och uterummets ombonad. Med ett enkelt knapptryck justerar du väggar och tak för att anpassa efter väder och vind. Taket består av roterande lameller vilket gör det enkelt för dig att bestämma hur mycket sol eller skugga du vill ha.

Ligger vinden på kan du fälla ner en skärm med integrerat fönster för att få den mysiga uterumskänslan. När den är fullt öppen upptar lamellerna endast 13% av den totala takytan, ytterligare en unik egenskap i denna värld av aluminium pergolas. Tip Top Shade är den oficiella leverantören för Brustors populära installationer. Brustor tar ständigt fram nya specialartiklar och har även inbyggda terrassvärmare i ny design och skjutdörrar i trä för extra skydd mot insyn och vind.

Tip Top Shade kommer att demonstrera användbarheten av detta fantastiska system under mässhelgen 4-5 november i Palacio de Congresos i Estepona.

För mer information, broschyrer och fri entré till mässan kontaktar ni bäst Tip Top Shade på email info@tiptopshade.com eller tel 661 030 816