Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Arte del Lusso har de nya färgerna

Pantone Color Institute är ledande i världen om färgtrender och det finns nog ingen inredare idag som inte håller koll på deras färgpalett och prognos. Nu när hösten är här, även om här i södern det fortfarande är sommaraktigt, är det dags att överväga förändringar i hemmet p g a kortare dagar och ändrade solljustoner.


Pantone´s färgpalett för hösten är inspirerad av en önskan om fred, styrka och optimism och domineras av den “blå familjen”. Den blå skalan kompletteras med läckra, livfulla jordtoner. Blå representerar himlen som alltid finns där ovan, grå ger en känsla av balans och röd antyder värme och energi. Rosa/lila tillför en touch av exotisk krydda och detsamma gör senapsgul.

Enligt Pantone ska vi denna säsong utforska färger som är både verkliga och overkliga, frånvarande och närvarande och en mix av det som finns däremellan.

Hos Arte del Lusso brinner vi för allt som har att göra med fönster dekoration. Kontakta oss om du vill ha vår hjälp att introducera nya färger i ditt hem. Likaså om du är heminredare och söker det senaste i gardiner, persienner och solskydd. Vi finns i centrala San Pedro. Läs mer på artedellusso.es 
Tel 952 001 485