Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Eltrolly från Powakaddy blir ännu bättre

Powakaddy, den kanske vanligaste eltrollyn i Sverige, lanserar tre nya modeller i familjen Freeway.


Om du någon gång använt eltrolly är sannolikheten stor att du kört en Powakaddy, som lär vara den vanligaste elvagnen i Sverige där eltrolly börjar bli mer och mer vanligt.
Powakaddy har tre nya modeller i sin Freeway-serie, FW3 och FW5 modeller, samt som ett flaggskepp FW7S.

Grundmodellen Freeway är lätt och har försetts med ett T-format handtag för att passa både höger- och vänsterhänta samt en ny LED-indikator och paus-/återstartfunktion. Ett nytt spännsystem håller bagen på plats och den tysta 200W-motorn drivs med ett lättviktsbatteri med litiumteknik.

Nya flaggskeppet FW7S  är en flott modell som utöver "lillebrors" funktioner har en hastighetskontroll med nio steg, LED-display och elektronisk avståndsmätningsfunktion.
Toppmodellen FW7S  har ett innovativt, men enkelt ergonomiskt handtag med en extra ”DDF”-knapp för den digitala avståndsmätarfunktionen samt en LED-display som visar både tiden och batteriladdningen och har EBS (elektronisk broms för nedförsbackar).
Vagnarna har alla det gemensamma att de fälls ihop med ett smidigt handgrepp och lätt får plats i bilen samt att de kan uppgraderas med diverse coola tillbehör som paraply- och drickahållare.
Det finns också ett fäste och laddare för din golf-GPS eller din iPhone med GolfCaddy så inte det batteriet är slut när du som mest behöver hjälpen.

Kontakta 
Powakaddy España i
Cancelada
www.PowaKaddy.es      Tel:952882688