Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Nyhet hos Salong La Vida by Vera

Teamet hos La Vida by Vera i Aloha Pueblo vill gärna berätta om sitt senaste tillskott, svenska Ida. Hon har bott på Solkusten nu i 1,5 år och många av er kan redan ha träffat Ida på en annan salong i området.


Vad kommer då Ida att tillföra vårt team? Ida är en verklig expert på fransförlängning och hårborttagning. Vare sig du föredrar volymfransar, hel eller halvset och  påfyllning så kan Ida hjälpa dig. När det gäller vaxning använder Ida det bästa, ni känner kanske till Lycon som passar alla med känslig hud. Här berättar Ida lite om sig själv:

"Ända sedan jag var liten har jag alltid älskat att hjälpa andra göra sig vackra. Jag har arbetat i service branschen där jag lärt mig det viktigaste om kundservice och nöjda kunder. Så träffade jag vänner som upptäckt något jag aldrig sett tidigare, permanent fransförlängning. Detta ville jag absolut lära mig och efter att ha gått en kurs visste jag vad jag ville göra. Ett år senare var jag kosmetolog men saknad lite sol i mitt liv och reste söderut. Marbella är perfekt och relativt nära Sverige. Efter att ha provat några av de större salongerna i området, finns jag nu på Salong La Vida. Det är en riktigt bra salong av hög klass med underbar atmosfär och trevliga människor. Här trivs jag ypperligt med att få hjälpa kvinnor att bli vackra. Tel till Salong Vida är 680 238 480. Välkomna!