Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

BO Invest Spain – Din mäklare på Costa del Sol

Andreas
Andreas
Vi på BO Invest Spain har stor erfarenhet av Costa Del Sol och med vårt breda kontaktnät och samarbetspartners hittar vi ditt boende på solkusten oavsett vad det är ni efterfrågar.


Vi är specialiserade på området mellan Malaga och Marbella och där vi även har vårt mäklarkontor i den charmiga och livliga orten La Cala de Mijas. Vi har även ett mäklarkontor i Helsingborg där ni är välkomna på ett första besök.

Vi leder er genom hela processen från första visning till genomförd affär så låt oss ta hand om ditt bostadsletande i Spanien.

Vi har ett flertal erfarna medarbetare på vårt kontor i La Cala som talar de flesta språk, detta för att kunna möta både privata säljare, byggherrar och övriga företag som säljer bostäder och fastigheter på Costa del Sol.

Många mäklare i Spanien har ofta tillgång till samma bostäder som finns ute till försäljning på marknaden, vilket innebär att om ni skulle hitta en bostad via något annat företag så kan vi även hjälpa dig med en visning och köp av detta objekt.

Vi har även egna bostäder och nybyggnadsprojekt med ensamrätt att marknadsföra och sälja, kontakta oss för vidare information.

Viktigt för oss är att du som kund ska känna en genuin trygghet inför ditt bostadsköp redan från första kontakt, låt därför BO Invest finna din drömbostad på den spanska solkusten. Besök gärna vår hemsida: www.boinvestspain.se

Mycket välkommen till oss på BO Invest Spain!
 
Kir
Kir
Per
PerSusanne
Susanne