Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Ring hem med HITS Mobile och spara på samtal och internet

Om du vill ha en billig och service orienterad mobiltelefon och internet leverantör, då är det dags att välja HITS MOBILE.


Det är enkelt att kontraktera vår service; ring gratis till 800 666 800 och prata med en operatör på ditt språk. De kan berätta allt om vår service och olika möjligheter samt tala om var din närmaste distributör finns.

Ett annat alternativ är, om du är webberfaren, är att gå till www.hitsmobile.es, vår användarvänliga hemsida. Här kan du se alla paketlösningar och välja det som passar dig bäst. Om du tycker att det är krångligt, ringer du bara 800 666 800 så hjälper vi dig hela vägen och kan svara på alla frågor. Vår filosofi = HITS är enkelt!!!

Om du är trött på höga kostnader och straffavgifter hos din nuvarande telefon och data leverantör här i Spanien, kan HITS MOBILE vara lösningen. Vi har fantastiska erbjudanden till realistiska priser och du kan välja en kombination av telefoni och internet som passar just dina personliga behov.

Ett exempel är vårt 9.90 € paket, alltså under 10 €, där du kan prata både inom Spanien och internationellt, 100 minuter per månad OCH använda upp till 500 Mb av data på internet. Eller om du föredrar fullt pådrag, då väljer du paketet där du kan navigera längre och prata mera, som inkluderar 4 Gb och 1.000 minuter.

Däremellan finns andra kombinationer att välja på. Med HITS MOBILE är allt enkelt och transparent utan dolda kostnader eller straffavgifter. Dessutom, om du använder mer än du kontrakterat, kan du uppgradera och ändra till ett annat paket. Alla våra paket ger bra värde för pengarna.

Och du kan flytta ditt existerande mobilnummer till oss, men kontrollera först med din nuvarande leverantör så att du inte får några straffavgifter när du byter till HITS MOBILE. Du kan betala på autogiro eller med en automatisk top­up basis, det väljer du själv.

Kom ihåg att HITS MOBILEs filosofi är klart och tydligt, utan hemligheter! Varför inte prova HITS MOBILE och upplev ett byte till det bättre och håll de där evigt ökande kostnaderna för kommunikation nere så mycket som möjligt. Ring 800 666 800 eller gå till www.hitsmobile.es nu!