Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Vi presenterar “JRP in Spain”

James and Vivienne Nilson flyttade till Costa del Sol år 1997 och har aldrig ångrat sig. James, eller Jim som han kallas, vars svenska farfar Gustav, var den som alltid uppmuntrade sin familj att resa.


När de kom hit, arbetade Jim och Viv först som lärare på en av de internationella skolorna i området. Deras barn fullgjorde sina studier här på kusten och även om de numera bor i England och USA, så kallar de Spanien “hemma”. Deras erfarenhet av livet på Costa del Sol har lämnat ett bestående intryck av hur familjelivet ska vara.

För 9 år sedan beslöt Jim och Viv att börja arbeta tillsammans och de startade “JRP in Spain”. Och det har fungerat riktigt bra för dom och deras rykte är minst sagt gediget. Det är inte bara fråga om att sälja en bostad, servicen efteråt är nog så viktig och de kan till och med hjälpa dig att skapa ditt drömhem med hjälp av Viv´s inrednings service.

De erbjuder full inredningsservice med allt från gardiner, mattor, möbler och belysning. Allt från enstaka föremål till en komplett uppgradering och home styling, du kan vara säker på ett förstklassigt och professionellt bemötande. Jim och Viv har också under årens lopp byggt upp ett nätverk av pålitliga hantverkare, om du behöver hjälp i din bostad.

Deras “property management” tar hand om det mesta, städning, underhåll etc och goda råd för ett behagligt liv på Costa del Sol, det bjuder de på! Ni kan läsa mer och se ett stort utbud av fastigheter på hemsidan www.jrpinspain.com