Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Inspiration, komfort och stil

Ambar Decoraciones showroom är oemotståndligt för alla er som älskar artistisk dekoration och inspirerande design. Med en utmärkande innovativ stil, raka linjer, naturträ, dämpade färger och nordisk känsla.


Ambars koncept är design och enkelhet, raka enkla linjer kombinerat med mjuka kurvor för att skapa rörelse. Resultatet ger rymliga öppna utrymmen.

I Ambars design koncept ingår föremål och möbler från olika stilar, vintage, retro, industri och klassiskt för att ge en personlig karaktär. Målsättningen är alltid att tillfredställa kundens behov och förväntningar. Ambar kan erbjuda flera olika möbelpaket för att spara tid och pengar. En praktisk lösning för er som inte bor i Spanien.

Klara, rena färger tillsammans med mjuka toner i senap, styrkan i det röda och naturligt grönt. Vi söker enkelheten men väljer alltid funktionsvänliga möbler med karaktär och personlighet i varierande stilar; klassisk, retro eller vintage. Varje detalj och varje hörna i ditt hem blir speciellt.

Ambar Decoraciones utför små och stora projekt, allt från att med dekorativa assessoarer skapa en helhet i ett rum, homestyling och hela inredningsprojekt.

Besök Ambars showroom i San Pedro, Avd. del Mar Mediterraneo.
www.ambardecoraciones.com