Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Svensk mäklare i Manilva

Tanja och Björn har anammat den spanska livsstilen och i Manilva-­området får man mer för pengarna på ALLA sett och vis!


Enova Estates är den enda svensk/norsktalande mäklarbyrån i La Duquesaområdet och vi vill hjälpa kunderna att upptäcka detta fina område. Vi bistår även bostadsägare att sälja och marknadsföra deras fastigheter. Vår nisch är att marknadsföra Manilva­Casares­Estepona området.

Västra Costa del Sol passar många skandinaver eftersom det är mer spanskt och familjärt med mysfaktor och gångavstånd till allt som man behöver för dagen. Det är lätt att träffa folk och att få kontakt med lokalbefolkningen. Kort sagt här hittar ni mycket bra livskvalitet.

Tanja är 42 år, född i Sverige och flyttade till Spanien 1986, har jobbat inom mäklarbranschen under lång tid bl a som fastighetsvärderare. Hon har mycket lång erfarenhet av både dyra och billiga fastigheter på Costa del Sol.

Tanja pratar 4 språk flytande, spanska, svenska, engelska och tyska samt förstår danska och norska. Kinesiska har hon studerat i 3 år.
–Det bästa som har hänt mig de senaste åren är att jag har träffat min man Björn Ingbrant och att vi har flyttat till Manilva, La Duquesa, säger Tanja.

Björn är 56 år, kommer från Norrköping och har varit företagare inom IT branschen som SEO marknadsförare i många år bl a för HouseintheSun.com, en portal för hus och lägenheter i soliga länder.

Björn flyttade till Spanien i 2011 där han träffade Tanja och påbörjade ett nytt projekt som idag heter Enova Estates S.L. i La Duquesa, Manilva. Kontoret ligger mitt i centrala Sabinillas, ner mot stranden på Plaza de San Luis.

Välkomna till oss, vi kan hjälpa er att hitta en bra bostad, hälsar Tanja och Björn.
Tel. +34 951 273680 eller e­post info@enovaestates.com