Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Forever Painted - professionella målare

Jotun har levererat färg till många av världens mest berömda byggnader. Och det är ingen tillfällighet. De lägger stora resurser på forskning och utveckling så att deras färger kan möta alla sorters behov - oavsett om det handlar om Eiffeltornet eller ditt hem.


Nu kan du få din bostad på Costa del Sol målat av ett professionellt team från Forever Painted, som kan skillnaden på att måla över och att göra en riktig restaurering. Måla över är en temporär lösning som på sikt kostar mer, då problem ofta göms utan att lösas.

Ommålning av en fasad är mycket mer än så. Det ska innefatta en analys och studie innan arbetet påbörjas, sprickor och eventuell fukt måste åtgärdas, arbetsplatsen skall skyddas på riktigt sätt och gången i arbetet måste bestämmas. Man beslutar i varje enskilt fall vad som passar bäst.

Det är viktigt att känna till både nya och gamla material och hur man kan åtgärda problem, vad som menas med osynlig restauration och hur den utförs. Vilken grundfärg skall användas beror på torktider, klimat och underlag. Här finns ingen allmän lösning och för varje fastighet görs en individuell bedömning. Det är därför ytterst viktigt att vända sig till professionella hantverkare, ett pålitligt företag som använder de bästa materialen.

Forever Painted utför arbeten med ett resultat som varar på lång sikt. Alla produkter och teknologin kommer från världsberömda Jotun. De backar upp alla arbeten utförda av Forever Painted, följer upp alla jobb i detalj och erbjuder 10 års garanti. Inspektioner utförs var 6:e månad under de tre första åren efter utfört arbete.

Forever Painted vill passa på att tacka alla kunder från La Heredia, Zagaleta, Guadalmina, Sotogrande och Benahavis bl a för förtroendet att utföra vårt arbete på just era bostäder. Mer info hittar ni på www.foreverpainted.com​