Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Specialister på dörrar och garderober

Todomadera tillverkar garderober med personlig design och utseende. Varje modell blir unik och dörrarna designas att passa med dekoren i varje enskilt rum. Även inredningen anpassas individuellt för just dina behov.


Det finns ett stort urval av utdragbara hyllor, hängare, korgar för byxor, skor, slipsar och mycket mer. Todomadera ger en offert´efter dina mått och ett inredningskoncept som passar dig.

Besök gärna Todomaderas utställningar där ni kan kontrollera kvalité och den service som detta erfarna företag erbjuder. Som specialister på dörrar och garderober, kan de alltid erbjuda de allra senaste modellerna från Spaniens bästa fabrikanter med bästa garanti och kvalité.

Todomadera har ett duktigt, specialiserat team av snickare som verkligen kan sin sak när det gäller installation av måttanpassade produkter. De installerar också armerade säkerhetsdörrar som ger er lugn och trygghet i er bostad. Besök Todomadera´s utställning och kontor i Estepona, som
ligger vid norra infarten mitt emot fotbollsstadion och feria-platsen. Gatan heter Monterroso, nummer 39 och deras tel är 952 793 391