Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Levante Beach Club

Levante Beach Club ligger på den finaste stranden direkt öster om Puerto Banus. I över 30 år har soltörstande strandgäster från världens alla hörn sökt sig hit.


Här hittar ni en bred fin sandstrand med La Concha-berget i bakgrunden och utsikt längs med strandpromenaden hela vägen in till Marbella. Man kan dela in Levante Beach Club i tre zoner och vi börjar i strandbaren.

Här serveras läskande drycker och en enklare barmeny med snacks, hamburgare, smörgåsar m.m. och ni kan hyra era solstolar från 6 € per dag. Terrass restaurangen som nyligen helrenoverats har en snygg modern feel och här serverar den italienske kocken den mest populära maten just nu: ceviche, tartar på både fisk och kött, sallader, fisk- och skaldjur förstås och välsmakande kötträtter.

Även risrätter och pasta finns på menyn. Vi provade en underbar tonfisk tartar med avocado, enkelt och fräscht presenterat, exakt vad som efterfrågas på sommaren. Därefter kom en utsökt bläckfisk carpaccio i supertunna skivor med paprikapulver. Om ni provat bläckfisk och gillar smaken men inte konsistensen, då är denna tallrik ett måste. Dela den gärna! Grillad svärdfisk och fluffig cous-cous med morötter och squash samt puré av rökt aubergine är en annan vinnare.

Till sist åt vi en god teriyaki lax och grönsaker men sedan var det stopp. Med fyllda magar fick vi avstå goda hemgjorda desserter; tiramisu, brownie med pumpapuré och vaniljglass, läskande slush eller en fenomenal krispig "tarte tatin". 

 
Den tredje zonen på Levante Beach Club är deras chill out lounge, komplett med en fullfjädrad mixologist. Från juni till augusti ett perfekt ställe att relaxa efter en dag på stranden med mysiga möbler, parasoller och musik. Under sommaren kommer man att öppna tidigare och servera frukost, full engelsk, lax och ägg, croissanter med olika tillbehör eller varför inte en hälsosam fruktsallad!

Levante Beach Club hittar ni 50 m ner från Avenida Julio Iglesias, den stora gatan bakom Puerto Banus, där själva hamnen tar slut på östra sidan mot Marbella. På Facebook hittar ni senaste nytt. Levante Beach bjuder på en härlig dag på stranden för alla åldrar, välkomna!​