Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Köpa eller sälja fastighet i Nueva Andalucia

Att hitta den perfekta fastigheten kan vara svårt och det är här som Nordica Sales & Rentals, Din skandinaviska fastighetsmäklare, kan hjälpa till. Med 30 års erfarenhet av marknaden, har Nordica en oslagbar lokalkännedom som de gärna delar med sig av, när det gäller att hitta Ditt perfekta boende.


Nordica har ett härligt team med flerspråkiga mäklare som kan hjälpa till med alla Dina fastighetsaffärer, att sälja, köpa eller hyra. De har ett stort utbud av fastigheter med allt från villor, radhus, takvåningar till vanliga lägenheter i sitt omfattande register.

Det omtyckta ägarparet bakom Nordica är Anna­Lena och Peter Rosen, som tillsammans har byggt upp ett framgångsrikt företag. Peter har bott och arbetat i Marbella sedan 1981, till att börja med tillsammans med sin far och bror innan Nordica startades för 30 år sedan.

Peter som leder säljteamet, älskar kontakten med kunderna och har efter alla år utomordentligt goda kontakter med banker, byggare och andra aktörer i fastighetsbranschen. “Man möter oerhört många intressanta människor och vi vill alltid göra vårt allra bästa för dem”, förklarar Peter.

Anna­Lena kom till Marbella som au pair och förälskade sig dubbelt, i Marbella och i Peter. Hon leder Nordicas suveräna uthyrningsavdelningen och överser kontorens dagliga verksamhet. Anna­Lena ligger även bakom Nordicas senaste projekt, home styling. Att styling säljer finns det bevis på, med flera svårsålda objekt som efter styling sålts till utgångspris.

Nordicas team består av ett 20­tal pålitliga medarbetare, var och en specialister på sitt område. Nordica kan idag erbjuda full “in house service” för tillsyn, städning, uthyrning och reparationer om det uppstår några problem. Som bostadsägare utomlands är det en befrielse att veta att hjälp finns till hands om några problem skulle uppstå när man inte är på plats.

Nordicas huvudkontor ligger mitt i golfdalen, på vägen mellan Las Brisas och Los Naranjos Golf. Det mindre kontoret på Av. Manolete, flyttar i maj månad till ett mer centralt läge på Centro Plaza.

Nordica Sales & Rentals strävar alltid efter att din upplevelse skall vara enkel, trygg och problem fri både när det gäller sökandet efter en passande bostad och för dig som redan äger din drömbostad. Vi hoppas kunna förenkla din resa genom Marbellas fastighetsmarknad och hjälpa Dig nå dina drömmars boende, hälsar Anna­Lena och Peter.
www.nordicamarbella.com