Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Ny svensktalande tandläkare i Marbella

Tandläkare Dr Sorin Cristea öppnade sin klinik Dental Marbella år 2000. Dr Sorin är född och uppvuxen i Sverige och därefter utbildad på universitet i Tyskland.
Han är en verkligt avundsvärd person som pratar “alla” språk, svenska, engelska, tyska, spanska…...På kliniken lägger man stor vikt på hygien och noggrannhet. Dr Sorin är dessutom en perfektionist som alltid utför alla behandlingar med förstorings­ eller luppglas.

Hans filosofi är minimalinvasiv tandvård utan tidspress vilket är till stor hjälp för många patienter som tycker det är obehagligt att gå till tandläkaren. Låg volym ger högre kvalité, säger Dr Sorin, som alltid använder ledande tekniker inom t ex implantat bl a Nobel Guide.

En specialité är datorstyrda implantat vilket gör det möjligt för patienten att få nya tänder på dagen. Kontakta med förtroende Dental Marbella för alla typer av tandvårdsproblem, estetisk tandvård eller varför inte en check up och rengöring. Dr Sorin garanterar er en prisvärd behandling av högsta kvalité. Och den första konsultationen är gratis!

Dental Marbella ligger på västra utfarten från Marbella, mot Puerto Banus och mellan hotell Guadalpin och 24h apoteket. 1 tr upp med ingång mot Guadalpin. Beställ en tid på tel. 952 900 234.