Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Mäklare Åsa Pettersson: Nöjda kunder bästa reklamen

På Fastighetsmäklare Åsa Petterssons kontor skiner alltid den oranga solen som även återfinns i företagets logga. Kontoret ligger sedan hösten 2010 i ljusa, fräscha lokaler på Plaza San Rafael i Los Boliches, Fuengirola.
Företaget grundades  i Benalmadena av Åsa Pettersson redan år 1996. Då var Åsa själv och hade kontoret på fickan. Sedan dess har företaget växt och har idag tre anställda som sköter den dagliga verksamheten.

Lisa Nilsson är ansvarig säljare för den skandinaviska marknaden. I februari firade Lisa sitt 10-årsjubileum på företaget.

–Självklart har jag lärt mig och utvecklats massor under den här tiden. Det roligaste med mäklaryrket är att ingen dag är den andra lik och kontakten man får med kunderna. Det är ett stort förtroende vi får av kunderna från såväl köpare som säljare och det vill vi förvalta väl, säger Lisa.

Under de här 10 åren har marknaden också svängt rejält för att först nå botten och sedan sätta fart igen då antalet försäljningar nu stiger. Mest tryck och efterfrågan har vi på fastigheter centralt eller med närhet till service så att man inte ska vara så beroende av bil.

Fastighetsmäklare Åsa Pettersson vill kunna erbjuda sina kunder en helhetslösning där de även kan hjälpa till med pappersexcercisen vid ett köp eller en försäljning. Denna tjänst är mycket uppskattad då kunderna har allt under samma tak och det alltid är lätt att få besked var i köp- eller försäljningsprocessen man befinner sig.

Den som håller i detta är Chelo Martin med mångårig erfarenhet av fastighetsaffärer och hon kan även hjälpa till med ansökan om NIE-nummer samt residencia, skattedeklarationer för icke-residenta, import och ägarbyte av fordon m.m.

På kontoret i Los Boliches finns också Eva Velazquez som ansvarar för den spanska marknaden och har över 20 års erfarenhet av mäklarbranschen i Fuengirola.

Företaget präglas av Åsas egna motto när det gäller affärer; ”En nöjd kund rekommenderar oss till en ny kund och det är den bästa reklam vi kan få”. asapettersson.com