Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Casa Bonita med allt för hemmet

La Casa Bonita i San Pedro är butiken som är full med massor av härliga saker och ting för ditt hem. Vi har återigen öppnat efter en stor renovering och vill härmed hälsa alla välkomna tillbaka.
Om ni aldrig har besökt La Casa Bonita tidigare, är detta en perfekt tidpunkt att göra så, våren har kommit! Vi har ett stort utbud av kuddar, ljus och luktor, att njuta av i er trädgård eller på er terrass under ljumma vår och försommar kvällar. Dekorativa objekt såsom lampor, fotoramar, klockor och korgar för hela hemmet.

Och för alla mästerkockar kan vi erbjuda köksredskap och allt ni behöver för att duka upp ett perfekt bord och charma era gäster. I La Casa Bonitas butik har vi mer än 3.000 varor och vi är ganska säkra på att ni hittar någonting som faller er i smaken. Här finns även ett sortiment av mindre möbler och belysning till mycket rimliga priser.

Vi tar gärna emot förfrågningar angående speciella föremål eller produkter för särskilda event, vi skall göra vårt bästa för att hjälpa er. Vi har leverantörer från Spanien, Tyskland, Frankrike, Polen och Portugal. Med vår 18 år långa erfarenhet, kan vi hitta och få tag i det mesta.

La Casa Bonita är också ett toppen ställe för att hitta lämpliga presenter till nära och kära, vänner och bekanta. Doftljus, rökelse, blommor, vaser och vackra presentpåsar har vi också. Det är lätt att hitta oss i köpcentrat La Colonia, vid sidan av McDonalds. Här finns gratis parkering och butiken är öppen hela dagen från 10 - 20.00 måndag - fredag. Lördagar 10 - 14.00.

Om du älskar ditt hem kommer du att älska La Casa Bonita.