Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Magasinet för inredningstrender

Home & Lifestyle Magazine är trendsättaren för heminredning på Costa del Sol. Magasinet grundades år 2008 av en ensamstående mamma, Tanya Francis, med en passion för inredningsdesign. Tanya drev magasinet från sitt hem fram till år 2010 med hjälp av ett väldigt litet team, tills hon kände att det var dags att återvända till Storbritannien.


Sally Cullens, som tidigare arbetat i London med HELLO! Magazine, Marie Claire och InStyle innan flytten till Spanien 2003, beslutade sig för att ta över tyglarna.

“Jag visste att Home & Lifestyle Magazine var en stark publikation med en stor potential”, säger Sally om orsaken till att hon gladeligen kastade sig in i det nya projektet. Och att det skedde mitt i en marknadskris gjorde inte saken lättare, men genom hårt arbete, ett hängivet engagemang och en genuin passion för inredning, gick det vägen.
“Jag valde mitt team med omsorg för jag ville arbete med verkliga proffs för att garantera att magasinet höll en hög standard och på det viset ha en större chans för framgång”, fortsätter Sally.

Home & Lifestyle Magazine publiceras idag varannan månad och distribueras gratis längs Costa del Sol och Gibraltar inklusive ansedda områden som La Zagaleta, Sierra Blanca och El Corte Inglés vid Puerto Banús. Med iögonfallande omslag och läcker design har Home & Lifestyle Magazine överlevt Solkustens ekonomiska berg och dalbana.

Och med ett dedikerat, hängivet och professionellt team ombord, spår vi en lysande framtid för tidningen. www.homeandlifestyle.es