Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Ät gott i Almuñécar

Ett av de bästa matställen i Almuñecar måste vara El Rinconcillo de JR, eller JR´s hörna, som vi kallar det på svenska. Från den stora terrassen har man utsikt över den fina stranden Playa de la China och klipporna vid El peñon del Santo.


Här finns gott om gratis parkering om man kommer i bil och varför inte ta en promenad längs strandpromenaden före eller efter maten. Hos JR´s hörna tas ni emot av mycket vänlig serveringspersonal och den varierade menyn finns på sex språk bl . a. svenska. En dagens meny finns för 10.95 vilket inkluderar förrätt och varmrätt. Eller varför inte prova äkta danska "smörrebröd".

Det finns många spanska specialiteter på menyn och även mer internationella rätter, så att alla gäster hittar något som faller i smaken. JR´s hörna är en verkligt trivsam samlingsplats med en härlig terrass där ni äter god mat i solen eller under parasoll. På kvällstid ordnas allt som oftast uppträdanden, flamenco m.m. Under maj månad tar JR´s hörna en välförtjänt semester och har stängt mellan den 3 till 25. Bienvenidos!