Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Salong La Sueca, Nerja

Anette och Mia
Anette och Mia
Denna mysiga salong i centrala Nerja, öppnades 2012 av ägarinnan Anette Rindebratt. La Sueca har utvecklats till något av en knutpunkt för många i Nerja, man tittar in och säger hej, frågar efter saker eller sitter i solen utanför och läser tidningen.


På salongen arbetar två frisörer, Anette själv och Jenny som kom för ett år sedan. Det senaste tillskottet sedan oktober är Mia som gör medicinsk fotvård, nagelvård och ansiktsbehandlingar. Anettes man Benna Sörman, utför massage klassisk svensk massage och kan bokas på salongen.

Vi har en härlig stämning på salongen och kunden är fokus, säger Anette. Vi tycker om att det händer saker, "happenings", bl.a  färganalys kvällar och så har vi astrokvällar, klädvisningar med bl a Marianne från "Mocka of Sweden". I mitten av maj får vi ner ett medium som är väldigt duktig, Carola Johansson. Annette är också allkonstnär med ständigt nya idéer som älskar att sysselsätta sig med det mesta.

Nerja är en otroligt paradis och det ger mig en otrolig kreativitet, säger hon. Glassmycken, silversmide, målning av tavlor och på väggar, även målning på möbler "shabby chic" och sömnad, för att nämna några av Anettes gebit. De jobbar också på att utveckla och komma igång med en webbshop.

Välkommen in du också till La Sueca på Calle Barrio. Tel 622 785 411