Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Home International™ är ett fastighetsmäkleri

Estepona-kontoret
Estepona-kontoret
Home International™ är ett fastighetsmäkleri med fokus på försäljning av fastigheter längs Solkusten.


Vår bakgrund är svensk och vi har varit baserade på Costa del Sol i 20 år. Alla som jobbar på Home International har minst 10 års erfarenhet av kusten och är flytande i svenska, engelska och spanska.
Home International startades upp efter många års arbete med en stor svensk kedja inom fastighetsbranschen och erfarenheten har gett oss en klar vision:
Fastighetsförsäljning handlar om människor, inte bara om siffror.

Vi på Home International är stolta över vår marknadsposition, lokala kunskap och erfarenhet. Men det som definierar oss är våra kunder. Våra kunder är ryggraden av vår affärsverksamhet och anledningen till vår framgång.

Vi har därför skapat en enkel och logisk företagsfilosofi vi kallar CORE vilket står exakt för det vi erbjuder: Client Oriented Real Estate, d.v.s ett fastighetsmäkleri med kunden i fokus.
Ett kundorienterat fastighetsmäkleri är ryggraden i vår verksamhetsplan och varje steg vi tar är baserat på våra kunders behov och vi strävar alltid efter att överträffa deras förväntningar.

Vare sig du säljer eller köper vill vi ge dig den bästa och mest effektiva personliga service som finns tillgänglig i branschen. Vi är registrerade och försäkrade och alla transaktioner sker via advokater.

Hela 70% av våra kunder kommer genom rekommendationer. Vi marknadsför och annonserar kraftigt utomlands med fokus på marknaden i Skandinavien och Storbritannien.
Alla på Home International har genomgått en upplärning och identifierar sig med vår företagsfilosofi; CORE.

Vi är stolta över att vara ett företag av medelstorlek med en stor marknadsandel på Costa del Sol. Vi har kontor i Marbella samt Estepona och dessutom öppnar vi nu, i mars månad, dörrarna till vårt nya kontor på Avenida Condes de San Isidro 80 in Fuengirola. Vi ser dessa områden som vår hemmaplan och vi har självklart kunskap och erfarenhet i övriga områden också.

Teamet på Home International önskar er välkomna!
Claus Vestergaard
Verkställande direktör
 


Marbella-kontoret
Marbella-kontoret