Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

San Pedros bästa terrass

Vi vill gärna rekommendera den i vårt tycke, bästa terrassen i San Pedro som finns hos C´est La Vie. Med toppläge mitt i stan på Avenida Las Palmeras, ligger denna oas omringad av planteringar och träd.Det ger en avkopplande atmosfär för ett annars "buzzande" centralt läge. Det är mysigt här både på lunchen och kvällarna. På menyn finns något för alla, både dagens rätt, avsmakningsmenyer och a la Carte.

Vi provade att dela på C´est La Vie´s "mixed platters" som är fina brickor med lite av varje. Friterade räkor med söt chillisås, mini-gazpacho, friterad kyckling med chipotle som är en smakrik mexikansk sås. Miniburgare på nöt, miniburgare på lamm, marockanska grillspett med god chermoula sås och till sist kryddig klyftpotatis. En perfekt lunch att dela på.

Den vegetariska varianten kommer med grönsakschips, nachos och guacamole, ruccola med parmesan, grillade minitomater, halloumi med pesto, quesadillas, mini gazpacho, nypotatis, creme fraiche och feta ost i tärningar. Vi avslutade med en läcker choklad coulon, oslagbart god! Tack C´est La Vie och på återseende!