Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Gästfrihet och omsorg på Aldea La Quinta Health Resort

Välkomna till Aldea La Quinta Health Resort en storslagen anläggning omgiven av vackra trädgårdar med en stor saltvattenspool. Här finner ni ett unikt koncept där gästfrihet och omsorg kombineras på allra bästa sätt.
På ​Aldea La Quinta ​Health ​Resort​ erbjuds en vistelse inom fyra områden:
-rehabilitering/återhämtning -sport, livskraft och välmående -semesterboende samt
-assisterat permanentboende.

Vi anser att varje gäst är unik och förtjänar ett individuellt​ ​bemötande. Våra experter skräddarsyr program för att tillgodose var och ens specifika​ ​behov. Ett flerspråkigt ledningsteam tillsammans med väl kvalificerad personal ger dig​ ​den personliga service som du förtjänar.

Med sitt underbara läge nära San Pedro de Alcantara, tar du dig snabbt till centrum, stranden, Puerto Banus eller Marbella med den egna minibussen. Här finns en medicinsk spa-anläggning med allt du kan önska dig från inomhuspool till massage, bastu, ångrum och mycket mer. Andra gemensamma utrymmen är café-restaurang, biograf, bibliotek, biljardbord, flera sällskapsrum med bekväma soffor och utomhus en poolbar och boule bana bl a. Hela anläggningen är anpassad för rullstolar.

Detta är den perfekta platsen för din rehabilitering med boende i solen. För dig som behöver vila efter en operation eller sjukdom, kan vi erbjuda många olika behandlingar för att hjälpa dig på vägen. Vi tar emot semesterboende på kortare eller längre perioder inklusive vinterboende och även er som behöver ett assisterat permanentboende.

​Aldea La Quinta ​Health ​Resort​ har 58 vackert och funktionellt inredda rum med höj- och sänkbara sängar,​ ​gott om garderober, ett minikök och ett rymligt badrum. Samtliga rum har egen terrass i sydläge med fin utsikt över den härliga trädgården och poolen.

​I samarbete med svenska Enriched Life​ som är knutet till Sofia-hemmet i Stockholm, anordnas resor från Sverige för neurologisk rehabilitering med början i april. ​För mer information kontakta Aldea La Quinta ​Health ​Resort​ Tel  +34 951 550 100
info@aldealaquinta.es
www.aldealaquinta.es