Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Adolfo Jiménez: Specialist i allmänmedicin både i Sverige och i Spanien

Jag är utbildad vid Málaga Universitet, därefter gjorde jag min specialisttjänstgöring i Asturias. 2004 flyttade jag till Ekerö, där jag har arbetat och varit verksamhetschef till 2015.


Nu har jag och familjen flyttat tillbaka till Solkusten och jag är verksam på Vithas Xanit Fuengirola och nu även på Clinica Premium i Marbella för att göra det mer tillgängligt för alla svensktalande i Marbella. Det bästa med att jobba på dessa vårdkliniker är att man har tillgång till de flesta olika specialister, provcentraler och mest avancerade teknik, i fall man behöver gå vidare med utredningar eller behandlingar.

Jag tar emot vuxna som bor permanent eller kommer tillfälligt och som har någon symptom som gör att man vill söka vård. Du kan även förnya recept hos mig eller få din hälsa undersökt via hälsokontroll. Hälsokontroller gör vi både på Vithas Xanit Fuengirola och på Clinica Premium i Marbella.

Det ingår en utförlig undersökning med bland annat EKG, blodtrycksmätning, blodprover som visar hur dina viktigaste organ mår, urinprov och avföringsprov för att utesluta blod i avföringar som kan vara tecken for cancer. Det blir totalt två besök.

Vid det andra besöket går vi igenom alla resultat och du får råd om du bör gå vidare med flera undersökningar eller kontrollera om vissa prover. Svensk skriftlig sammanfattning och kopia på prover och undersökningar ges också till dig.

Hälsoundersökningen är en mindre variant av den som görs på Vithas  Xanit Hospital i Benalmadena. Vi har tagit fram den för att tacka alla er som vill kolla er till ett rimlig pris och för att göra oss mer tillgänglig. Dessutom talar vi svenska.Denna hälsokontroll kostar 300 €.

Du kan också komma både till Vithas Xanit Fuengirola och Clinica Premium som privat person och betala för ett besök (90 €) eller med någon privat spansk eller internationell sjukförsäkring som till exempel sjukreseförsäkring, om du t ex blir sjuk under semestern.

Välkomna till er svensktalande doktor på Solkusten!

Telefon till Vithas Xanit Fuengirola: (+34) 650 33 och till  Clinica Premium Marbella: (+34) 625 25 79 60