Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Nytt yoga och hälsocenter Ananda Mandira Gong Yoga

Sofi Gibson slår upp dörrarna till sitt yoga och hälsocenter och välkomnar alla svenskar och nordbor att gratis prova på en yoga klass. Här finns yoga för ALLA så det är bara att välja en klass som passar in i din planering och nivå. Är du osäker hjälper Sofi dig att välja rätt!


Sofi är utbildad hudterapeut och har haft skönhetssalong  i Stockholm innan hon flyttade ner till Spanien. Hon  erbjuder olika skönhetsbehandlingar, t ex Thaimassage och Ayurvedisk massage, klangskalsmassage och vanliga ansiktsbehandlingar.

Projektet med att öppna ett yoga center började för ett par år sedan när Sofi och hennes man Talo upptäckte denna fantastiska lokal, alldeles perfekt för ändamålet och dessutom i närheten av hemmet och barnens skola.

- Vi började att renovera lite i taget och under två år tog centret form, berättar Sofi. Invigningen var en yoga retreat som Sofi och mamma Karin, som har ett kundaliniyogacenter i Sverige,  anordnat med 20 svenskar som kom ner från kalla Sverige för att uppleva den spanska naturen. Det erbjöds bergsvandringar, två yogapass om dagen och mycket mantrasång och mysiga stunder. Det var en perfekt invigning för mig, säger Sofi som i bland saknar sina nära och kära i Sverige.

Sofi började att yoga år 2002 efter att hon fått sitt första barn och förstod genast att yogan kunde hjälpa henne på alla plan i livet, i vardagens relationer och framför allt med hennes egen spirituella utveckling.

Sedan dess har hon aldrig slutat yoga. Yoga är en trogen livskamrat som ger en det man söker i varje ögonblick, menar Sofi. Yogan handlar att komma hem igen, att hitta sig själv bakom alla tankar och
förutfattade meningar om vem man är.

Ananda Mandira är ett varmt och vackert yogacenter, nära San Pedro med gott om parkering direkt utanför. Finns på Facebook och hemsidan är www.anandamandira.es

Adressen är CC Montebiarritz, local 6, första efter avfarten till Benahavis.