Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Ny portal för boende i Europa

Skall du köpa, sälja, hyra eller hyra ut? Key4Living är en ny portal för annonsering av lägenheter och hus i hela Europa. Du behöver inte längre leta på tusentals sajter, Key4Living har allt i bostäder och en hel del till.


Enkelt, snabbt och utan mellanhänder, kontakten är direkt mellan mäklare och kund, hotell och kund, privat uthyrare och hyresgäst. En önskedröm för både mäklare och köpare blir nu verklighet för här träffas de snabbt, enkelt och prisvärt.

Genom att trycka på telefon nummer eller e-post kommer du direkt till mäklaren, hotellet eller uthyraren utan några mellanhänder. Mäklare betalar endast 1 €/månad per objekt. Key4Living har nyligen lanserats på Cypern, i Frankrike, Portugal, Spanien, Turkiet och är på väg till Danmark, Norge och Sverige.

Fastighetsbranschen är hetare än någonsin och många letar boende över hela Europa, Key4Living gör Europa mindre. Portalen har också annonser för annan service t ex advokater, butiker, möbler, golfbanor, restauranger etc.

Club Exclusive är en funktion på webbplatsen där exklusiva lyxbostäder fr 1 milj euro kan hittas. En lyxbostad till försäljning i t ex Stockholm kan genom Key4Living nå ut till potentiella köpare i hela Europa.

Key4Living finns på flera språk förutom de skandinaviska även engelska, franska, spanska och tyska. Prova Key4Living.com