Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Nellies Deli - spännande raw food med mersmak

Att äta rawfood är inte bara nyttigt, det smakar mer och bättre eftersom alla mineraler och vitaminer inte kokats bort. Därför tycker vi på Nellies Deli att detta ligger helt rätt i tiden.


Inte bara för att det är januari och de flesta kanske vill äta lite nyttigare efter alla dessa underbara helger med fantastisk mat och mycket sötsaker.

Raw food är ju ingen diet eller bantningskur du gör under en period för att gå ner i vikt. Det ingår i en mer hälsosam livsstil.
Maten kan vara som ett kompliment till den övriga maten eller för den som känner att det blir för tungt med kolhydrater. Och som bonus jobbar och mår kroppen bättre och du kan absolut förlora kilon om du så önskar, speciellt om du lägger till lite extra motion.

Karin tror mer på långsiktig hälsosam kost där raw food helt enkelt är en del av kosten.

Detox och juicer är absolut jättebra och nyttigt men båda dessa gör man under en kort period. Förr eller senare behöver kroppen solid mat och går man då tillbaka till sin vanliga kost, så är man ganska snabbt tillbaka i ruta ett igen.

Av egen erfarenhet, menar Karin, är det alltid svårt att lägga om kosten på egen hand och hålla sig till den. Man skall hitta nya recept , leta bland nya hyllor i matvarubutiken etc.

En av anledningar till att man sällan haller sig till en diet, är att man inte har tid. Därför har vi på Nellies Deli anammat detta koncept, så att du kan köpa din blomkåls cous cous och kanske ta ett gott kycklingspett till. Din måltid är färdig.

Varje dag hittar vi på nya spännande rätter.

Kom gärna in och prova, vi är inte bara en delikatessbutik för hämtmat. Vi har nu fått lov att ha flera bord både ute och inne och kan servera lättare måltider på plats. Nellie´s Deli har öppet måndag - fredag 9 -17, lördagar 10 - 17 och söndagar 10 - 15. Adressen är Aloha Gardens, Paseo del Prado, Nueva Andalucia.