Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Salong La Vida med toppservice i avslappnad miljö

Salong La Vida öppnades av finska Vera i Aloha Pueblo för drygt ett år sedan och tillsammans med professionella medarbetare, erbjuder de här topp service i en härligt avslappnad miljö.


Teamet arbetar med många olika hårprodukter för att kunna ta hand om just ditt hår vare sig det är rakt, lockigt, risigt eller tunt. För många är det en livsstil att färga håret och för er kan vi nu berätta om en ny revolutionerande produkt.

Olaplex heter produkten som underhåller hårets egenskaper, gör det starkare och reparerar håret mellan besöken i salongen. Olaplex arbetar från insidan istället för vanliga inpackningar vilka ligger som en temporär yta utanpå håret. Olaplex reparerar skadat hår inifrån och ut med fantastiskt bra resultat och kan mixas in med din färg eller användas som en separat behandling.

För alla som har tunt, fint hår och önskar sig lite mer volym, extra längd, fylligare hår eller kanske lite mera färg, så kan hårförlängning ge er det ni söker. Hårförlängning finns numer i många olika varianter och för alla typer av hår.

Salong La Vida använder marknadsledande "Great Lengths" med enbart äkta löshår av bästa kvalité, det ger iögonfallande resultat. Vi rekommenderar ett möte med vår expert för att gå igenom vad som bäst passar dig. Allt handlar dock inte om hår på salongen och teamet har nyligen utökats med duktiga nagelteknologen Dali, som har goda meriter efter många års arbete på Solkusten.

Hon gör allt från lyxig manikyr till pedikyr och även gele/akryl naglar. Både damer och herrar är välkomna till salongen, kom till oss, slå dig ner och slappna av medans vi gör jobbet! Bokar en tid gör ni på tel 952 929 106.