Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Soltjänst med trygga omsorgstjänster

Soltjänsten har under flera år varit ledande på spanska Solkusten med utveckling av omsorgstjänster. Företaget har utvecklat möjligheterna för skandinaver att få vistas här nere på ett tryggt sätt.


Det är därför ingen överraskning att Soltjänsten under hösten har utvecklat ett samarbetsavtal med Sanyres Puente Romano, en fantastisk anläggning som öppnar sina dörrar för personer med olika behov av funktionsanpassad boendeformer. Sanyres Puente Romano är en anläggning som håller toppklass i fråga om boende och där kopplingen med Soltjänstens omsorgsutbud, skapar en fantastisk möjlighet för människor att få vistas i Spanien under trygga former oavsett vilka funktionsnedsättningar det må vara.

Utvecklingen av omsorgstjänster för personer över sextio, som av olika anledningar upplever att de är i behov av trygghet när de avnjuter en semester, är en målgrupp som Soltjänsten alltid haft fokus på.
Soltjänsten kan idag erbjuda en individualiserad omsorg, där du som resenär kan välja att vistas hos oss oavsett tidslängd eller omsorgsbehov, där kanske den ena parten är i behov av särskild omsorg och där båda fortfarande kan njuta av livet tillsammans. Du har möjlighet att bo tillsammans med hela din familj eller boka för att fira en högtid tillsammans med alla de du älskar och att bo under samma tak. 

Soltjänstens VD Martha Pérez säger: ” Vi har sett att det finns ett behov av aktiviteter som är anpassade för alla människor och där vi agerar inkluderande istället för åtskiljande. Därför har Soltjänsten sammanfört olika entreprenörer i ett och samma upplevelsekoncept.”

Inom samma omsorgsutveckling har Soltjänsten också arbetat med att vidareutveckla sitt utbud inom assistans och temporärt boende. Tillsammans med Sanyres är det fler och fler skandinaver som väljer Soltjänstens erbjudanden om att bo under längre perioder med en typ av vård som de utformar tillsammans med kunden.

Ett flertal företag anlitar idag Soltjänsten som omsorgsleverantör för sina klienter när de vistas på Solkusten och är i behov av rehab och assistans. Uppdrag som Soltjänsten svarat på med kompetens och självklar säkerhet.

Martha får frågan om vad som kommer härnäst: ”Vi har många uppdrag som vi numer ansvarar för och där vi etablerat oss som ett självklart alternativ. Vi har personal, kompetens och det professionella kunnande som krävs för att människor som anlitar oss, ska känna sig trygga med oss och för våra partners, har vi blivt en självklar samarbetspartner. Och detta kommer vi att fortsätta utveckla”.