Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Kamph Consulting och Gonvel Abogados y Asesores Tributarios startar ny byrå i Marbella

Jessica Kamph
Jessica Kamph
Kamph Consulting, grundat 2003, är verksamt inom svensk och spansk juridik, översättning och tolkning samt rådgivning till företag och styrelser.


Gonvel Abogados y Asesores Tributarios, grundat 2006, är en spansk advokat- och skattebyrå, specialiserad på rådgivning i juridik, skatter, bokföring och redovisning.

Sammanslagningen av den erkända spanska byrån ”Gonvel”, specialiserad på skatterätt, bolagsrätt, affärsjuridik, arbetsrätt samt fastighetsrätt och konsultbolaget Kamph Consulting, specialiserat på rådgivning till skandinaver, gör byrån kompetent i alla ärenden inom dessa områden. Det nya bolaget kommer att ägas till lika delar och namnet blir Gonvel & Kamph och startar sin verksamhet under december månad.

Gonvel & Kamph erbjuder redan från start en fullsortimentsbyrå med allt under ett tak inom juridik, skatter, ekonomi, redovisning och översättning. Personalen består till största delen av specialister med mycket goda kunskaper i olika språk.
Gonvel & Kamphs erfarenhet inom internationella och nationella ärenden tillsammans med dess uttalade fokus på specialisering av rådgivning till skandinaver, gör byrån speciellt lämplig för denna målgrupp.

Jessica Kamph blir VD för det nya bolaget och är tillsammans med Francisco Velasco och Jesús González ansvarig för att leda och utveckla den nya byrån. Målet är att bli det självklara valet när skandinaver behöver hjälp på sitt eget språk. Jessica har tidigare varit kontorschef och paralegal på Advokatfirman Göran Rise. Francisco är ansvarig för den juridiska avdelningen hos Gonvel Abogados y Asesores Tributarios och Jesús är ansvarig för skatteavdelningen. De har tidigare båda varit Senior Managers på PricewaterhouseCoopers.

Det nya bolaget övertar Kamph Consultings nuvarande kontorslokaler i Centro Comercial Plaza, oficina 1F vid Notarien i Nueva Andalucía och kommer att bedriva sin verksamhet härifrån samt från Gonvels lokaler på Calle Trinidad Grund 37, Bajo, Málaga.

Vill ni veta mer om Gonvel, gå in på deras hemsida www.gonvel.net. Det nya bolagets hemsida www.gonvelkamph.net är under uppbyggnad och kommer inom kort.


 
Jesús González
Jesús González


Francisco Velasco
Francisco Velasco