Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Försäkra dig på golfbanan

När vi pratar om försäkringar tänker man vanligtvis på bil eller hemförsäkringar och kanske inte så ofta på sportaktiviteter som golf.


Nu är det dags att tänka om, för att vistas på golfbanan kan vara nog så riskabelt. Vore det inte bättre att veta att du är försäkrad för alla möjliga tillfällen? Basic Golf Insurance från Liberty Seguros för amatörer, kostar från 72 € per år, vilket är ett litet pris att betala för sinnesro på golfbanan i Spanien och runt hela världen.

Beroende på vilken försäkring du tecknar, innefattar den inte bara dina älskade golfklubbor utan även dig personligen eller tredje part så länge du är på banan. Exempelvis kan dina golfklubbor försäkras för upp till 3.000 euro vid olyckshändelse eller stöld både på banan eller under resa till bana i hela världen, under förutsättning att det är en officiellt registrerad klubb.

Den omfattar även ansvarsförsäkring mot tredje part inkl. buggyn och till och med din caddy, dödsfall, bestående men, läkare och läkemedel etc. Tro det eller ej men Liberty Seguros golfförsäkring omfattar också den helt oväntade händelsen -  HOLE IN ONE!! Jovisst, upp till 210 euro som hjälp vid 19nde hålet!

För din trygghet på golfbanan, teckna din golfförsäkring med Liberty Seguros. Du kan konsultera våra priser online eller besök ett av våra ombud som pratar ditt språk. Mer information hittar du på libertyexpatriates.es eller ring 902 255 258 så får veta var ditt närmaste ombud finns.

LIBERTY - en fairway före de andra!