Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Triss i damer inom mäklarbranschen

En framgångssaga som började för ca 20 år sedan när Alessandra Perotti Bono bestämde sig för att flytta från Italien till Spanien. Allt började med investeringar i fastigheter, vilket ledde till en omfattande uthyrningsverksamhet. Idag är Magiste S.L. en komplett mäklarfirma.


Text och foto: Erixon Consulting

Uthyrning, både på lång tid och korttid, är fortfarande en stor del av verksamheten, men när försäljningen började bli en större del bildades Magiste S.L. år 2006. Alessandras dotter, Clarissa Bertini, har vuxit upp i branschen sedan barnsben men är nu sedan 2 år är en viktig del av företaget, hennes ansvar är bl.a. marknadsföring och fotografering.

Som alla vet har den skandinaviska marknaden inom fastigheter vuxit med stormsteg under den senaste tiden, då var det ganska naturligt att en av Alessandras många kontakter rekommenderade en svensk tjej. Idag arbetar Angelica Nord som fastighetsmäklare hos Magiste. Angelica har gedigen erfarenhet av fastighetsförsäljning från tidigare och har också en "egen portfölj" av kontakter med sig. Att bygga relationer med sina kunder och att "ta sig tid" är något som dessa tre damer har gemensamt. Framgångssagan lär fortsätta.

Magistes kontor hittar man vid Plaza Hispanidad, strax intill feriaplatsen i Fuengirola. Här finns gott om parkeringsplatser, kanske med undantag för tisdagar när det är marknad.